FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Левеня 2023

Дорогі учні! Слава Україні!

У цей складний час, коли вирішується доля України, коли ЗСУ героїчно протистоять переважаючим силам ворога, борючись за мирне майбутнє наших дітей, оргкомітет Всеукраїнського фізичного конкурсу «Левеня» прийняв рішення, незважаючи на труднощі, повязані з проведенням заходу (оголошення повітряної тривоги через загрозу обстрілів, відсутність електроенергії, зв’язку та інтернету тощо),провести конкурс“Левеня – 2022/23”, надавши можливість усім учням взяти участь у ньомуБЕЗКОШТОВНО.

Ми плануємо обов’язково нагородити вчителів в рамках спецкурсу Левеня, сертифікатом підвищення кваліфікації на 30 год, та відзначити переможців. Надіємось на активну участь Ваших учнів у конкурсі!

Текстові презентації для безоплатної участі:вчителятаучня.

Щоб у наших дітей було майбутнє, ми повинні працювати. Кожен повинен робити все, що може для того, щоб наблизити нашу перемогу.

Будемо вдячні всім учасникам та благодійним організаціям, приватним бізнесовим структурам за спонсорську допомогу для збереження інфраструктури конкурсу, можливості проводити його й надалі та реалізації проєктів конкурсу, спрямованих на підтримку і розвиток фізики в умовах складної ситуації в освіті.

Наші реквізити:

Благодійний фонд “Ліцей”:

Філія АТ “Укрексімбанк”

рахунок отримувача

IBAN: UA213223130000026003000028161

МФО 325718, код ЄДРПОУ 22360064

Призначення платежів: благодійні внески на конкурс “Левеня”(просимо вказати область та іншу інформацію за бажанням)

або при реєстрації у конкурсі, обравши оплатити за участь

З повагою до Вас, оргкомітет ВФК “Левеня”

Щоб зареєструвати учнів, просимовчителівпереглянути відео презентаціюперейшовши за посиланням.Після реєстрації вчителем, учні отримають запрошення електронну пошту, щоб увійти у свій кабінет.Для самостійної реєстрації в конкурсі, просимо учнівпереглянути відео презентаціюперейшовши за посиланням.Текстові презентації:вчителятаучня.У випадку виникнення запитань просимо звертатись за телефонами:

(097)1309097, (096)8914107 та (099)6229886

Кiлькiсть переглядiв: 94

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.